//Fantastic Baby

De'Owner


Annyeong V.I.P(s) . Welcome to my Galaxy . I'm syamil hilmi , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard . Khamsahamnida .



Tagboard


Sing-A-Song ~



Credits


Template by : Farah Dini
Basecodes by : Nurul AtiQah
Edited by : syamil hilmi
Others:

kawan yang aku tidak pernah ku lupa kan :/
pada mula nye kita kenal dari sejak dari 2011 dan kini sudah 2013
kita mula di laman sosial facebook ,dari itu kita mula rapat :)
mula mula aku minat kpop sejak kau bagi link link kpop :)
aku masih ingat lagi yang kau kata yang kat aku ,kalau kau tension kau dengar lagu shinee -hello :)
aku ingat lagi detik itu , aku layan kau tanpa bosann
kau kata kau suka salah sorang dalam kumpulan shinee ialah 'minho'
dan dari situ lah aku mula sejak download lagu kpop ni :)
sampai sekarang kpop dalam ingatan aku

Bulan 12 tahun lepas dulu kau kata kau nak pindah johor :/ tapi tak jadi
waktu tu aku tak bole tidur selama 3 hari kot ,

urmm aku tengok status kau ,kau nak pindah sekolah ?
biar betul ? pindah jangan jauh jauh tauu ,nanti aku rindu kau lebihh :/
kalau kau dah masuk sekolah baru nanti ,kau jangan lupa aku  tau ,
bye assalamualikum ,tc , ily as a sys
syera iera




korang nak ? :) aku lagi nak :))
Pelajar Dibenar Bawa Telefon Bimbit Ke Sekolah 2013... (",)


Salam...
"Pelajar akan dibenarkan untuk membawa telefon bimbit dan IT gajet ke sekolah mulai tahun depan selepas undang-undang dan peraturan-peraturan di bawah Akta Pendidikan 1996 dipinda" - Timbalan Menteri Pelajaran Datuk Dr Wee Ka Siong.
Perubahan dibuat untuk menggalakkan pendidik dan pelajar untuk menggunakan teknologi maklumat di abad ke-21 dan selaras dengan langkah untuk melaksanakan pengajaran maya dan program pembelajaran Kementerian Pelajaran - "1Bestari" - di seluruh negara. Satu faktor lagi adalah kerana keselamatan pelajar dimana ibu bapa ingin menggunakan telefon bimbit untuk menghubungi anak-anak mereka selepas sekolah.

Dr Wee juga menjemput orang ramai untuk menyuarakan pandangan dan pendapat mereka melalui akaun rasmi Kementerian Pelajaran Twitter @ 1KemPelajaran.

P/s: Inilah berita yang menggembirakan kebanyakan pelajar kat Facebook malam nie. Siap ada yang bersorak gembira lagi. Best la korang ye, tapi harus diingat kalau dah bawa telefon tu jangan lalai pulak pelajaran. Pastu jaga telefon elok-elok supaya tak kena curi, maklumlah sekarang ni hanset canggih-canggih semuanya.

aku lagi nak